Kunstenaars


kunstkaarten.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kunstenaars
Bianca Vaessen
Bianca Vaessen
http://www.cania-b.com/

Franz Bodner
Moderne kunst van schilderij tot sculptuur
http://www.franzbodner.com/

Artolive
Artolive
http://www.artolive.com/

Arjen van Prooijen
Arjen van prooijen beeldend kunstenaar maakt vrij werk, schilderijen , toegepast werk en voert opdrachten uit voor particulieren en bedrijven. naast zijn werk als beeldend kunstenaar is hij als leraar verbonden aan het bonnefantencollege te maastricht. ook geeft hij cursussen over kunstbeschouwelijke onderwerpen bij hovo limburg (hoger onderwijs voor ouderen). voor hovo organiseert hij ook kunstreizen o.a. naar berlijn en praag. ook verzorgt hij dagexcursies en lezingen.
http://www.arjenvanprooijen.nl/

Moderne kleurrijke kunst(kaarten) Arie Koning
Kleurrijke schilderijen en kunst in moderne vrolijke warme kleuren, waarbij elke kleur in het schilderij door kunstschilder arie koning kleurrijk is vastgelegd voor modern en design inrichting en interieur. het gebruik van olieverf met veel kleuren rood, oranje en geel in zijn kunst maakt de schilderijen kleurig en fleurig. kleurrijke kunst, schilderijen op miljonairfair amsterdam, woonbeurs, art fair, diverse kunst 2,3,4,5 en 10 daagse, 50plusbeurs, galeries en kleurrijke schilderijen, warme kleuren in zijn atelier in alkmaar
http://ariekoningkleurrijkeschilderijen.exto.nl/

Albert van Loon
301
http://www.exto.nl/gallery/page/site/3614.html

Harry Agema
Harry Agema
http://www.agema-art.nl/

Henk de Bouter
Atelier henk de bouter - schilderijen grafiek kaarten objecten producten tekeningen posters kunst,schilderijen,schilderij,art gallery,beeldende kunst,fine art,galerie,gallerie,kunst beelden,kunst schilderij, modern art,modern schilderij,moderne kunst,pop art,zeefdruk,zeefdrukken,art deco,schilderij van foto,ecommerce, shop, online shopping
http://www.henkdebouter.com/

Monique Lipsch
Monique lipsch beeldend kunstenaar, informatie over de kunstenaar, sculpturen in brons, staal, steen en polyester. lid van de limburgse kunstkring sinds 2004.
http://www.moniquelipsch.com/

Ontmoeting met kunst
Ontmoeting met kunst heeft als doel kunst dichter bij u, en u dichter bij de kunst te brengen.
http://www.ontmoetingmetkunst.nl/

Marjolijn Kruijt
Prachtige dierportretten in opdracht, dierenkunst, wildlife kunst en kattenkunst door kunstenares marjolein kruijt bekend van rtl4 dier enzo! / beautiful petportraits in commission, animal art and wildlife art by dutch fine artist marjolein kruijt.
http://www.dierportretten.nl/

Maria Verstappen
Maria verstappen - kunstenaar die abstracte schilderijen maakt, in opdracht en zelfstandig. de stijlkenmerken zijn abstract, structuur, bladgoud, sfeervol, intens, krachtig. het zijn rustpunten in ons leven.
http://www.mariaverstappen.nl/

Majo
Majo
http://www.majisme.nl/

Sonja Reedijk
De web exposite van sonja reedijk, alle werkstukken ( kunstwerken ) van de laatste jaren met grafiek, ets, kalligrafie, monotypes en lino.
http://www.sonjareedijk.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 14 links op deze pagina.
Besteoverzicht - Privacy